Filmer som har fokus på miljøet

Det er jo ingen tvil om at det er trendy å ha fokus på miljøet, men dette er noe vi synes er veldig bra. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på filmer du kan se på for å lære mer om miljøet.

David Attenborough

Dette er en filmskaper som virkelig har jobbet seg gjennom verden og sett hvordan ting utvikler seg på ulike deler av kloden. Noe vi anbefaler deg er å se er “A Life on our Planet“, der David Attenborough forteller sitt vitnesbyrd. Det er en utrolig rik film, med mye fokus på hva som har skjedd de siste årene.

Det som er spesielt bra med denne filmen er det faktum at David Attenborough gir oss løsninger på hva vi kan gjøre for å få miljøet tilbake på plass igjen.

Norske filmer om miljø

Det finnes en rekke norske filmer om miljø. Vi anbefaler deg for eksempel å se de ulike filmene om de ulike demonstrasjonene som har skjedd rundt omkring. La Elva Leve er et godt eksempel! Når det kommer til norske katastrofefilmer så finnes det også et ganske stort utvalg du kan velge i. Disse er ofte basert på at miljøet har endret seg, Bølgen er et eksempel på dette.

Andre filmer

Det finnes en rekke filmer du kan se som omhandler miljøet. Wall-E er et kjent eksempel fra Disney, men du kan også se på Avatar eller The Day After Tomorrow.

Hvis du er mer gira på for eksempel dokumentarer så kan du prøve deg på “An Inconvenient Truth” som vil gi deg innblikk i hvordan verden fungerer og hvordan det er så skadelig for miljøet vårt.

Hva slags filmer som omhandler miljøet vil du anbefale? Dette er noe vi gjerne vil høre mer om, ettersom slike filmer er noe vi elsker!

morningtime-lite