Hjelp miljøet ved å bytte strømleverandør

Det er stort fokus på miljøet i dagens samfunn, og vi ønsker alle å vite hva vi kan gjøre for å bidra. Det kan være lett å føle at det hele er litt håpløst, når man ikke vet hva man skal gjøre for å hjelpe. Heldigvis finnes det noe konkret du kan gjøre. Det er så enkelt som å bytte strømleverandør, og her får du vite hvorfor.

Få et tilbud tilpasset deg

Tibber styres gjennom selskapets egen app, og så lenge du har en strømmåler av den nye typen, vil appen motta informasjon fra denne hver dag. Slik får du en ordentlig oversikt over strømforbruket ditt, og kan unngå å sløse. Dette er bra for miljøet og bra for lommeboka.

Kun fornybar energi

Tibber ønsker hele tiden å hjelpe deg å bruke minst mulig strøm, for den mest miljøvennlige strømmen er jo tross alt den du ikke bruker. Likevel trenger vi alle noe strøm, og da er det godt å vite at all den strømmen kommer fra fornybare kilder. Dette garanterer Tibber, som vil si at all strømmen du kjøper herfra enten kommer fra vannkraft, eller fra private solceller som selger overskuddet sitt. Dermed trenger du i hvert fall ikke å ha så dårlig samvittighet over strømmen du faktisk bruker.

Å bytte strømleverandør til Tibber er en overraskende enkel måte å hjelpe miljøet på. Dette fordi de hjelper deg med å få oversikt og senke strømforbruket ditt. Når du i tillegg vet at strømmen du faktisk betaler for kun kommer fra fornybare energikilder, så er det lov å ha god samvittighet. Så dersom du ønsker å virkelig gjøre noe for miljøet, er det ikke så mye å vente på, bytt til Tibber i dag.

morningtime-lite